Actuele ontwikkelingen van uw Pensioenfonds
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online
Philips Pensioenfonds
juli 2021
Overlijdt u? Wij ontzorgen uw partner!
Hopelijk geniet u samen met uw partner nog lang van het pensioen dat u van Philips Pensioenfonds ontvangt. Maar toch is het goed om af en toe stil te staan hoe het ook alweer geregeld is voor uw partner mocht u komen te overlijden.
Uit onderzoek is gebleken dat u het belangrijk vindt dat het Pensioenfonds uw partner ontzorgt bij de aanvraag en uitbetaling van het nabestaandenpensioen wanneer u overlijdt. Gelukkig heeft 87% van u er vertrouwen in dat dit ook daadwerkelijk door ons gebeurd. Ook gaf u aan dat u het belangrijk vindt dat uw partner, na uw overlijden, zelf kan aangeven of informatie van het Pensioenfonds per post of digitaal toegestuurd moet worden. Ik kan mij voorstellen dat u wilt weten hoe dit verloopt na uw overlijden. Ik vertel u hier graag meer over. 

Jasper Kemme
Algemeen Directeur
Lees meer
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
 
088 - 015 79 00
Mail ons
Facebook   Twitter
MijnPPF